PERETS - м'ясний ресторан
RU

Зустрічайте меню від шефа!

До весняно-літнього сезону наш шеф-повар Степан Якубів приготував для гостей нові неймовірно смачні страви.

Серед салатів та закусок ви знайдете карпачо з гребінця з мангово-маракуєвим соусом; салат з качкою конфі, листям маш-салату, грейпфрутом, кеш’ю та сливово-ягідним соусом; на перше шеф подає тайський кокосовий суп з вонтонами; а гарячі страви представлені цілим різноманіттям оригінальних рецептів: біфштекс із сиром Філадельфія та в’яленими томатами; курка «Sous Vide» в Місо соусі; запечені гребінці з печерицями та ерінгами під крем-чилі соусом з ікрою летючої риби. І куди ж без десерту! На солодке вам подадуть кокосовий пудинг з насінням чіа, манговим пюре і ягодами.

Погодьтеся, це навіть звучить смачно! Усе меню ви можете переглянути тут http://perets.com.ua/menyu/chief/.

І чекаємо вас у гості!